Гигантска разпродажба, намаление до 80 %
Ценни комплекти, намаление до 72 %

Подарете си перфектен комфорт всеки ден благодарение на добре изработените мъжки къси панталони! Независимо дали търсите неутрален елемент или нещо странно, със сигурност ще го намерите тук. Свободните къси панталони са абсолютна класика в репертоара на мъжкото бельо - с тях можете да отидете на бизнес среща или да се излежавате на дивана и пак ...

Подарете си перфектен комфорт всеки ден благодарение на добре изработените мъжки къси панталони! Независимо дали търсите неутрален елемент или нещо странно, със сигурност ще го намерите тук. Свободните къси панталони са абсолютна класика в репертоара на мъжкото бельо - с тях можете да отидете на бизнес среща или да се излежавате на дивана и пак да изглеждате стилно.

Мъжки къси панталони за всеки ден

Късите панталони се предлагат в толкова много форми, че не можете да ги преброите на пръстите си. Можете да изберете модел с по-къси или по-дълги крачоли, с лента на талията или с класически ластик, всичко зависи от вашия вкус. Във всеки случай, когато купувате, търсете качествени материали, които ще ви поглезят. Носете 100% памук или модерни смеси, които са подходящи за екстремни спортове. Чудесен избор са късите панталони, изработени от бамбукови влакна, които са приятни на допир, отлично отвеждат влагата и имат антибактериално действие.


Мъжките къси панталони предлагат много дизайни и цветове, които ги превръщат в непреходна част за всеки повод. Младите души от всички възрасти със сигурност ще харесат късите панталони с весели щампи, които ще предизвикат усмивка на всеки, който ги види.

Спортни екипи на световни и чешки марки

При нас можете лесно да изберете точните къси панталони, които да отговарят на вашия вкус. Класическите къси панталони на Calvin Klein или Tommy Hilfiger могат да ви накарат да се почувствате малко като Дейвид Бекъм, а 69SLAM ще ви пренесат на австралийските плажове сред сърфисти със свободен дух.


В Nedeto.bg можете да намерите и доказани чешки марки като Gino или Andrie. Сред най-популярните продукти са и късите панталони Styx или Nedeto - те са наши частни марки, така че сме ги изпробвали върху собствената си кожа и ще дадем ръката си за тяхното качество.

Покажи повече

Филтриране по категория

Размер
Още... По-малко
Марка
Още... По-малко
Многофункционална опаковка
Още... По-малко
Цвят
Още... По-малко
Материал
Още... По-малко
Тип
Още... По-малко
Вид гума
Още... По-малко
Други
Още... По-малко
Дължина на бикините
Още... По-малко
Филтър

Топ

Най-продавани

Най-високо оценени

Последни

Най-евтино

Най-скъпият

571-600 от 1093 елемента
към страницата
571-600 от 1093 елемента