Гигантска разпродажба, намаление до 80 %
Ценни комплекти, намаление до 72 %

Менструалните хигиенни продукти са сред отпадъците, които значително замърсяват нашата планета. Ако ви е грижа за здравословната околна среда и искате да намалите отпадъците, започнете да използвате менструални бикини по време на менструация. Тъй като могат да се перат, можете да ги използвате в продължение на няколко години. Подходящите менстру...

Менструалните хигиенни продукти са сред отпадъците, които значително замърсяват нашата планета. Ако ви е грижа за здравословната околна среда и искате да намалите отпадъците, започнете да използвате менструални бикини по време на менструация. Тъй като могат да се перат, можете да ги използвате в продължение на няколко години. Подходящите менструални бикини се избират в зависимост от силата на менструалния период. Менструалните бикини се предлагат за слаба, нормална и силна менструация. Менструалните помощни средства (бикини) за нормална менструация обикновено са подходящи за средно силна менструация.

Екологични помощни средства за нормална менструация

По време на нормална менструация можете да носите всякакви помощни средства. В допълнение към тампоните и тампоните има и по-екологични решения под формата на чашки или менструални бикини. Тялото на всяка жена реагира по различен начин на менструацията. Някои жени не могат да използват менструални помощни средства, които се поставят, така че менструалните бикини са най-удобното решение за тях. Носят се по същия начин като класическите бикини. Те имат специален абсорбиращ слой, който попива течността. Чувствителната кожа остава суха. Благодарение на антибактериалната обработка на тъканта не се появяват миризми или бактерии. В момента се предлагат безшевни, спортни и дантелени менструални бикини. Отделна категория са менструалните нощни гащи, които имат удължен абсорбиращ слой, който ви предпазва, дори когато сте в легнало положение по време на сън. Менструалните бикини се предлагат от редица марки, като Love Luna или Meracus.

Покажи повече

Филтриране по категория

Размер
Още... По-малко
Марка
Още... По-малко
Многофункционална опаковка
Още... По-малко
Цвят
Още... По-малко
Материал
Още... По-малко
Тип
Още... По-малко
Други
Още... По-малко
Дължина на бикините
Още... По-малко
Филтър

Топ

Най-продавани

Най-високо оценени

Последни

Най-евтино

Най-скъпият

1-30 от 35 елемента
към страницата
1-30 от 35 елемента