Гигантска разпродажба, намаление до 80 %
Ценни комплекти, намаление до 72 %

Обичате ли да си играете с модата и не се страхувате да изразявате своята индивидуалност? Дамското бельо с мотиви на храни и напитки е точно за вас. Кога им се наслаждавате най-много? Това зависи от смелостта ви! Можете да се излежавате в тях през уикенда или да подправите интимните моменти. За развлеченията определено ще се погрижим. Ако имате ...

Обичате ли да си играете с модата и не се страхувате да изразявате своята индивидуалност? Дамското бельо с мотиви на храни и напитки е точно за вас. Кога им се наслаждавате най-много? Това зависи от смелостта ви! Можете да се излежавате в тях през уикенда или да подправите интимните моменти. За развлеченията определено ще се погрижим. Ако имате чувство за хумор, трябва да си вземете други къси панталони, например с животински мотиви и природни щампи. Веселото дамско бельо ще направи всяка сутрин, когато го обличате, по-приятна. Влезте в новия ден с усмивка.

Дамско бельо не само за дома

Можете да носите тези весели къси панталони не само у дома, но и навън. Това е удобен костюм за басейна, но и за разходка в провинцията. Перфектна замяна на къси панталони. Благодарение на удобната си кройка късите панталони за жени са подходящи и за спане. Предпочитате ли чешко дамско бельо? В този случай изберете от гамата дамски къси панталони на Styx и Represent. Дамските къси панталони Dedoles са ушити в Словакия. Която и марка да изберете, всички къси панталони от нашата гама се отличават с удобство и оригинален дизайн. Зарадвайте се с къси панталони с авокадо, плодове или празнични мотиви (Свети Валентин, Коледа). Късите панталони са изработени от 100% памук, който ще се хареса на кожата ви. Те имат свободна кройка, ефирни са, а еластичната талия не пристяга. Изпитайте сами усещането за комфорт.

Покажи повече

Филтриране по категория

Размер
Още... По-малко
Марка
Още... По-малко
Многофункционална опаковка
Още... По-малко
Цвят
Още... По-малко
Материал
Още... По-малко
Тип
Още... По-малко
Вид гума
Още... По-малко
Други
Още... По-малко
Дължина на бикините
Още... По-малко
Филтър

Топ

Най-продавани

Най-високо оценени

Последни

Най-евтино

Най-скъпият

1-6 от 6 елемента
1-6 от 6 елемента