Гигантска разпродажба, намаление до 80 %
Ценни комплекти, намаление до 72 %

Кой има най-чувствителна кожа? Особено децата. Затова при избора на бельо е изключително важно да се обърне внимание на материята, от която е изработено. Ако искате наистина висококачествено бебешко бельо, трябва да е сертифицирано по Öeko-Tex. Предлагаме и бельо за мъже и жени, сертифицирано по Öeko-Tex. Благодарение на този етикет знаете, че к...

Кой има най-чувствителна кожа? Особено децата. Затова при избора на бельо е изключително важно да се обърне внимание на материята, от която е изработено. Ако искате наистина висококачествено бебешко бельо, трябва да е сертифицирано по Öeko-Tex. Предлагаме и бельо за мъже и жени, сертифицирано по Öeko-Tex. Благодарение на този етикет знаете, че купувате бельо, изработено от безопасни материали.

Какво е Öeko-tex?

Öeko-Tex е система за сертифициране на текстилни продукти, която функционира от 1992 г. насам. Ако купувате детски боксерки, чорапи или друго бельо с етикет Öeko-Tex, можете да сте сигурни, че те не съдържат вещества, които са вредни за човешкото здраве или околната среда. Сертификатът Öeko-Tex Standard удостоверява, че в производствения процес не са използвани токсични продукти. Те контролират обработката на текстила, използваните прежди, бои и други различни аксесоари.

Покажи повече

Филтриране по категория

Размер
Още... По-малко
Марка
Още... По-малко
Многофункционална опаковка
Още... По-малко
Цвят
Още... По-малко
Материал
Още... По-малко
Тип
Още... По-малко
Вид гума
Още... По-малко
Други
Още... По-малко
Дължина на бикините
Още... По-малко
Филтър

Топ

Най-продавани

Най-високо оценени

Последни

Най-евтино

Най-скъпият

1-30 от 54 елемента
към страницата
1-30 от 54 елемента