Гигантска разпродажба, намаление до 80 %
Ценни комплекти, намаление до 72 %

Бялото е универсален цвят, който се комбинира лесно. Ето защо не бива да пропускате бялото бельо в гардероба си. Белият цвят предизвиква чувства на нежност и невинност. Ако сте почитатели на нежността, не трябва да пропускате бельо в бяло. Но внимавайте под какви дрехи го носите. Например, надничащ бял сутиен е сериозно нарушение в черен костюм....

Бялото е универсален цвят, който се комбинира лесно. Ето защо не бива да пропускате бялото бельо в гардероба си. Белият цвят предизвиква чувства на нежност и невинност. Ако сте почитатели на нежността, не трябва да пропускате бельо в бяло. Но внимавайте под какви дрехи го носите. Например, надничащ бял сутиен е сериозно нарушение в черен костюм. Носете само черно бельо под черни дрехи.

Предимства на бялото дамско бельо

Най-голямото предимство на бялото дамско бельо е неговата неутралност. Той ще бъде оценен от всички жени, които обичат класиката, увереността и условностите, които не се чувстват като бунтарки и нямат нужда да се открояват от тълпата. Те са доволни от своя поток. А ако искате да експериментирате малко с цветовете? Бялото се съчетава с всеки цвят, така че няма да сгрешите, когато избирате следващия си цвят. Опитайте да комбинирате бели стринг или бикини с фин сутиен в цвят пудра или праскова. С бяло бельо можете да излезете в обществото, но и да спортувате. Носете чорапи, бикини и спортен сутиен в бяло. Можете да се включите, дори когато се потите във фитнеса.

Покажи повече

Филтриране по категория

Размер
Още... По-малко
Марка
Още... По-малко
Многофункционална опаковка
Още... По-малко
Цвят
Още... По-малко
Материал
Още... По-малко
Тип
Още... По-малко
Други
Още... По-малко
Дължина на бикините
Още... По-малко
Филтър

Топ

Най-продавани

Най-високо оценени

Последни

Най-евтино

Най-скъпият

1-30 от 106 елемента
към страницата
1-30 от 106 елемента