Гигантска разпродажба, намаление до 80 %
Ценни комплекти, намаление до 72 %

Бельото е най-близкото нещо до тялото ви. Ще го носите през по-голямата част от деня, затова се уверете, че сте го избрали въз основа на качествени материали. За ежедневно носене се препоръчва памук, в който кожата ви е най-щастлива. Чудесно решение е бамбуковата тъкан, която също е антибактериална. Отлично отвежда потта и предотвратява образува...

Бельото е най-близкото нещо до тялото ви. Ще го носите през по-голямата част от деня, затова се уверете, че сте го избрали въз основа на качествени материали. За ежедневно носене се препоръчва памук, в който кожата ви е най-щастлива. Чудесно решение е бамбуковата тъкан, която също е антибактериална. Отлично отвежда потта и предотвратява образуването на микроорганизми. Ето защо се използва и за дамски спортни облекла. Казват, че качеството си има цена. Но ако следите за промоции, можете да се сдобиете с дамско бельо със значителна отстъпка. Например, следете за изгодни пакети с бикини и други видове дамско бельо.

Популярни кройки на сутиени

Дори ако купувате дамско бельо на разпродажба, това не означава, че то е с лошо качество. Качеството се отразява не само на марката, но и на производствените материали. Най-качествените дамски сутиени за ежедневно носене са изработени от памук. Можете да изберете класически подсилени чашки, но също така и популярните триъгълни сутиени, в които гърдите имат естествената си форма. Ако ходите на фитнес, тичате или се занимавате с друга спортна дейност, в гардероба ви не бива да липсва спортен сутиен, който поддържа гърдите ви на място и надеждно отвежда потта от тялото ви.

Бикини и дамски къси панталони

Ако искате да спестите пари и търсите евтино дамско бельо, търсете разпродажби и изгодни пакети. По време на тези промоции за отстъпки можете да закупите качествени дамски бикини само за няколко крони. Просто изберете дали предпочитате класическа кройка, или да се спрете на стринг, бразилски или боксерки. Моментите на комфорт са най-приятни в дамски памучни къси панталони с весели шарки. Що се отнася до материалите, кожата ви ще оцени най-вече комбинацията от памук и еластан. Еластанът придава на памука еластичност, така че бельото приляга идеално по тялото.

Още дамско бельо в продажба

Можете да закупите не само дамски бикини и сутиени, но и чорапи, пижами или потници. Популярни са изгодните пакети чорапи, в които можете да намерите няколко чифта. В днешно време чорапите се считат за отличителен аксесоар и затова трябва да се виждат. Потърсете забавни чорапи, за да подобрите облеклото си. Игриви и цветни щампи се предлагат и за бикини, къси панталони, сутиени и бански костюми. Възможно е да откриете промоция за безплатна доставка на някои видове бельо.

Покажи повече

Филтриране по категория

Размер
Още... По-малко
Марка
Още... По-малко
Многофункционална опаковка
Още... По-малко
Цвят
Още... По-малко
Материал
Още... По-малко
Тип
Още... По-малко
Вид гума
Още... По-малко
Други
Още... По-малко
Дължина на бикините
Още... По-малко
Филтър

Топ

Най-продавани

Най-високо оценени

Последни

Най-евтино

Най-скъпият

1-30 от 154 елемента
към страницата
1-30 от 154 елемента