Гигантска разпродажба, намаление до 80 %
Ценни комплекти, намаление до 72 %

Търсите стрингове, които карат кожата ви да се чувства като памук? Опитайте със стрингове от мериносова вълна. Вълната се добива от порода овце, наречена Мерино. Те се отглеждат главно в Австралия и Нова Зеландия, откъдето идва по-голямата част от производството на мериносова вълна. Бельото от мерино е популярно не само сред жените, но и сред мъ...

Търсите стрингове, които карат кожата ви да се чувства като памук? Опитайте със стрингове от мериносова вълна. Вълната се добива от порода овце, наречена Мерино. Те се отглеждат главно в Австралия и Нова Зеландия, откъдето идва по-голямата част от производството на мериносова вълна. Бельото от мерино е популярно не само сред жените, но и сред мъжете. Функционалното бельо от мериносова вълна ви топли, но не се потите в него. Топлото бельо отвежда потта бързо и не мирише.

Защо да носите стрингове от мериносова вълна?

Материалът от мериносова вълна има редица предимства. Тя е мека, удобна и много приятна за кожата. Ето защо бикините и стринговете от мериносова вълна са изключително чувствителни към най-интимните части. Тъй като материалът е дишащ и отвеждащ потта, той се използва и за изработката на функционални облекла. С тези функционални ремъци можете да се занимавате с всякакви спортове и да знаете, че не е нужно да се притеснявате за неприятни кожни проблеми. Мериносовата вълна, както и бамбукът, е естествен функционален материал.

Покажи повече

Филтриране по категория

Размер
Още... По-малко
Značka
Още... По-малко
Многофункционална опаковка
Още... По-малко
Цвят
Още... По-малко
Чешка марка
Още... По-малко
Материал
Още... По-малко
Тип
Още... По-малко
Вид гума
Още... По-малко
Други
Още... По-малко
Дължина на бикините
Още... По-малко
Филтър

Топ

Най-продавани

Най-високо оценени

Последни

Най-евтино

Най-скъпият

1-4 от 4 елемента
1-4 от 4 елемента