Гигантска разпродажба, намаление до 80 %
Ценни комплекти, намаление до 72 %

Когато избирате детско бельо, най-важното е удобството. Затова се съсредоточете върху правилния размер и кройка, но също и върху качеството на материала. Момчешко бельо трябва да пасват идеално. Не забравяйте, че момчетата не седят спокойно за известно време, така че бельото за деца трябва да е особено дишащо. Важно е тя да е достатъчно добре о...

Когато избирате детско бельо, най-важното е удобството. Затова се съсредоточете върху правилния размер и кройка, но също и върху качеството на материала. Момчешко бельо трябва да пасват идеално. Не забравяйте, че момчетата не седят спокойно за известно време, така че бельото за деца трябва да е особено дишащо. Важно е тя да е достатъчно добре отвеждаща потта. Бельото за момчета се дели на слипове, шорти и боксерки. Ако момченцето ви е надраснало пелените и избирате първото му бельо, започнете с гащички.

Какво си струва да знаете за бебешките гащи?

Изборът на бельо за деца е по-голямо предизвикателство, отколкото изборът на други части от облеклото. Бельото се допира директно до кожата, затова е добре да изберете материал, който не дразни кожата. Когато режете, не забравяйте, че не трябва да се притискате никъде. Ластиците на гащите за момчета не трябва да причиняват мехури в областта на талията или бедрата. Защо избирате слиповете като първото бельо за момчета? Защото те ще помогнат за прехода от памперси към обучение за гърне. Най-качествените гащи за деца са изработени от памук или смес от памук и еластан. Памукът е отлично дишащ и отвеждащ потта. Освен това това е естествен материал, който е хипоалергенен. Децата обикновено не се интересуват от материала или кройката. Те се интересуват много повече от дизайна. Ако искате да зарадвате потомството си, купете му гащи със Спайдърмен или Маккуин. Предлага се и в популярни модели чорапи a чехли.

Покажи повече

Филтриране по категория

Размер
Още... По-малко
Značka
Още... По-малко
Многофункционална опаковка
Още... По-малко
Цвят
Още... По-малко
Чешка марка
Още... По-малко
Материал
Още... По-малко
Тип
Още... По-малко
Вид гума
Още... По-малко
Други
Още... По-малко
Дължина на бикините
Още... По-малко
Филтър

Топ

Най-продавани

Най-високо оценени

Последни

Най-евтино

Най-скъпият

1-15 от 15 елемента
1-15 от 15 елемента