Гигантска разпродажба, намаление до 80 %
Ценни комплекти, намаление до 72 %

Сутиените с подплънки са неразделна част от гардероба на всяка жена. Те поддържат гърдите ви, придават ви пълно деколте и могат да облекчат болките в гърба. За да могат сутиените с подплънки да работят добре и да осигуряват необходимата опора, те трябва да обгръщат плътно гърдите. Затова се уверете, че презрамките прилягат плътно към тялото ви...

Сутиените с подплънки са неразделна част от гардероба на всяка жена. Те поддържат гърдите ви, придават ви пълно деколте и могат да облекчат болките в гърба. За да могат сутиените с подплънки да работят добре и да осигуряват необходимата опора, те трябва да обгръщат плътно гърдите. Затова се уверете, че презрамките прилягат плътно към тялото ви, не ви притискат никъде и свършват в областта на подмишниците. Предпочитате ли да носите сутиени без подплънки? Ще ги намерите и тук!

Как да изберем дамски сутиен?

Дали един сутиен ви стои добре, зависи не само от неговия размер и прилягане, но и от формата на чашките и презрамките. Класиката включва сутиени с триъгълни чашки, които са особено подходящи за по-малки гърди. Ако търсите сутиен за по-голям бюст, изберете такъв с по-дебели презрамки, които няма да се впиват в кожата ви. Обърнете внимание и на качеството на материалите - едноцветните сутиени, изработени от бамбукови влакна или памук, които са дишащи и не дразнят кожата, са чудесен избор. 

Покажи повече

Филтриране по категория

Размер
Още... По-малко
Značka
Още... По-малко
Многофункционална опаковка
Още... По-малко
Цвят
Още... По-малко
Чешка марка
Още... По-малко
Материал
Още... По-малко
Тип
Още... По-малко
Вид гума
Още... По-малко
Други
Още... По-малко
Дължина на бикините
Още... По-малко
Филтър

Топ

Най-продавани

Най-високо оценени

Последни

Най-евтино

Най-скъпият

1-19 от 19 елемента
1-19 от 19 елемента