Гигантска разпродажба, намаление до 80 %
Ценни комплекти, намаление до 72 %

В мъжкия гардероб никога няма достатъчно обикновени тениски. Класика е мъжкият потник в бяло или черно, който се вписва под риза и прозрачна тениска. Но можете да го носите и на плажа или във фитнеса, а в комбинация с бельо можете дори да спите удобно с него. Тя лесно ще замени класическата мъжка пижама, която ще извадите от чекмеджето през зимн...

В мъжкия гардероб никога няма достатъчно обикновени тениски. Класика е мъжкият потник в бяло или черно, който се вписва под риза и прозрачна тениска. Но можете да го носите и на плажа или във фитнеса, а в комбинация с бельо можете дори да спите удобно с него. Тя лесно ще замени класическата мъжка пижама, която ще извадите от чекмеджето през зимните месеци.  

Качественият материал е от съществено значение

Бельото и дрехите, изработени от качествени и удобни материали, са в основата на всеки гардероб. Заложете на памука - естествен материал, който е подходящ и за чувствителна кожа, попива потта, приятен е на допир и не притеснява дори страдащите от алергии. Често се използва в комбинация с други влакна, най-често еластан или полиестер. Това подобрява издръжливостта, удължава живота и увеличава еластичността на дрехата, което води до по-голям комфорт при носене.

Покажи повече

Филтриране по категория

Размер
Още... По-малко
Značka
Още... По-малко
Многофункционална опаковка
Още... По-малко
Цвят
Още... По-малко
Чешка марка
Още... По-малко
Материал
Още... По-малко
Тип
Още... По-малко
Вид гума
Още... По-малко
Други
Още... По-малко
Дължина на бикините
Още... По-малко
Филтър

Топ

Най-продавани

Най-високо оценени

Последни

Най-евтино

Най-скъпият

1-1 от 1 елемент
1-1 от 1 елемент