Гигантска разпродажба, намаление до 80 %
Ценни комплекти, намаление до 72 %

Търсите ли дамска спортна тениска, с която ще се представите отлично? Заложете на функционални тениски за жени, които са бързосъхнещи, извеждат потта и абсорбират миризмите. Това гарантира, че вашият комфорт и топлинен комфорт са перфектно осигурени, а вие можете да се съсредоточите върху постигането на целта си. Искате ли да спортувате заедно с...

Търсите ли дамска спортна тениска, с която ще се представите отлично? Заложете на функционални тениски за жени, които са бързосъхнещи, извеждат потта и абсорбират миризмите. Това гарантира, че вашият комфорт и топлинен комфорт са перфектно осигурени, а вие можете да се съсредоточите върху постигането на целта си. Искате ли да спортувате заедно с партньора си? Вземете му мъжка функционална тениска, която е в крак с вас.

За какво се използва функционалното бельо

Основната цел на функционалното бельо е да отвежда потта от тялото и евентуално да я пренася в други слоеве дрехи. Това ви запазва сухи и с оптимална температура по време на спорт. През лятото тя ви охлажда, а през зимата ви затопля. Всичко това е възможно благодарение на специалните влакна, от които е изработено функционалното бельо. Независимо дали спортувате любителски, или професионално, гардеробът ви трябва да включва спортно бельо, сутиени, чорапи и дамски функционални тениски с дълъг ръкав, които препоръчваме да комбинирате с други функционални слоеве за най-добър ефект.

Покажи повече

Филтриране по категория

Размер
Още... По-малко
Марка
Още... По-малко
Многофункционална опаковка
Още... По-малко
Цвят
Още... По-малко
Материал
Още... По-малко
Тип
Още... По-малко
Вид гума
Още... По-малко
Други
Още... По-малко
Дължина на бикините
Още... По-малко
Филтър