Гигантска разпродажба, намаление до 80 %
Ценни комплекти, намаление до 72 %

Търсите мъжка спортна тениска, която ще ви помогне да постигнете отлични резултати и да разширите личните си граници? В такъв случай заложете на функционални тениски за мъже, които са бързосъхнещи, ефективно отвеждат потта и абсорбират неприятните миризми. Това гарантира вашия комфорт и топлинен комфорт, докато се фокусирате върху постигането ...

Търсите мъжка спортна тениска, която ще ви помогне да постигнете отлични резултати и да разширите личните си граници? В такъв случай заложете на функционални тениски за мъже, които са бързосъхнещи, ефективно отвеждат потта и абсорбират неприятните миризми. Това гарантира вашия комфорт и топлинен комфорт, докато се фокусирате върху постигането на целта си. Искате ли да спортувате заедно с партньора си? Вземете й функционална дамска тениска, която върви в крак с вас.

Как да изберем функционално бельо

Независимо дали спортувате любителски, или професионално, гардеробът ви трябва да включва спортни боксерки, чорапи и гамаши, както и мъжки функционални тениски с къс и дълъг ръкав. Когато избирате спортна риза за мъже, обърнете внимание на използваните материали. Много популярни са тениските от мериносова вълна и бамбук, които имат естествени антибактериални свойства. Освен материала, обърнете внимание на детайли като кройката и размера на ризата, обработката на шевовете, дишащите панели или светлоотразителните елементи.

Покажи повече

Филтриране по категория

Размер
Още... По-малко
Značka
Още... По-малко
Многофункционална опаковка
Още... По-малко
Цвят
Още... По-малко
Чешка марка
Още... По-малко
Материал
Още... По-малко
Тип
Още... По-малко
Вид гума
Още... По-малко
Други
Още... По-малко
Дължина на бикините
Още... По-малко
Филтър

Топ

Най-продавани

Най-високо оценени

Последни

Най-евтино

Най-скъпият

1-4 от 4 елемента
1-4 от 4 елемента