Гигантска разпродажба, намаление до 80 %
Ценни комплекти, намаление до 72 %

Припомнете си безгрижното детство с чорапи, от които вътрешното ви дете ще бъде във възторг. Дамските цветни чорапи с мотиви на животни и приказни герои, които познавате от Evening Star, са удобни, приятни за носене и дизайнът им няма да спре да ви забавлява. Разгърнете своята закачлива и свободолюбива личност и разгледайте чорапите на тема хр...

Припомнете си безгрижното детство с чорапи, от които вътрешното ви дете ще бъде във възторг. Дамските цветни чорапи с мотиви на животни и приказни герои, които познавате от Evening Star, са удобни, приятни за носене и дизайнът им няма да спре да ви забавлява. Разгърнете своята закачлива и свободолюбива личност и разгледайте чорапите на тема храна, природа и спорт или коледните чорапи, които биха засрамили Дядо Коледа.

Как да изберем весели дамски чорапи

Чорапите със забавен мотив могат да разнообразят ежедневното ви облекло и да подобрят настроението ви дори в понеделник сутрин. Но как да изберете правилните? Не искате чорапите ви да се събират, да се преобръщат или да ви задушават, когато ходите, затова изберете правилния размер и дължина. През лятото и при ниски обувки чорапите до глезена са по-подходящи, докато през зимата ще оцените високите чорапи, които ви топлят докрай. Не подценявайте избора на материал и изберете бамбукови или памучни чорапи, които позволяват на крака да диша свободно.  

Покажи повече

Филтриране по категория

Размер
Още... По-малко
Марка
Още... По-малко
Многофункционална опаковка
Още... По-малко
Цвят
Още... По-малко
Материал
Още... По-малко
Тип
Още... По-малко
Вид гума
Още... По-малко
Други
Още... По-малко
Дължина на бикините
Още... По-малко
Филтър

Топ

Най-продавани

Най-високо оценени

Последни

Най-евтино

Най-скъпият

1-30 от 50 елемента
към страницата
1-30 от 50 елемента