Гигантска разпродажба, намаление до 80 %
Ценни комплекти, намаление до 72 %

Дайте воля на въображението си и добавете към гардероба си чифт цветни бикини, които ще превърнат всеки ваш ден в картина. Веселите бикини ще ви спечелят не само с оригиналния си дизайн, но и с качеството си. Те са изключително удобни, перфектно скроени и ушити от първокласни материали, които могат да се справят с чувствителната кожа. Не ми вя...

Дайте воля на въображението си и добавете към гардероба си чифт цветни бикини, които ще превърнат всеки ваш ден в картина. Веселите бикини ще ви спечелят не само с оригиналния си дизайн, но и с качеството си. Те са изключително удобни, перфектно скроени и ушити от първокласни материали, които могат да се справят с чувствителната кожа. Не ми вярвате? Опитайте сами бамбуковите бикини 69SLAM.

Как да изберем дамско бельо

Перфектно прилягащото бельо ви гарантира, че ще се чувствате комфортно и самостоятелно през целия ден. Трябва само да знаете към кой тип да посегнете. Бикините с класическа кройка са най-популярни сред жените, но те невинаги са идеалният избор. Ако се притеснявате от по-големи бедра, изберете бикини с крачол, ако искате визуално да повдигнете задните части, носете елегантно изрязани бразилски. В гардероба ви не бива да липсват дантелени бикини - секси елемент, който създава подходяща атмосфера за вечерта. 

Покажи повече

Филтриране по категория

Размер
Още... По-малко
Značka
Още... По-малко
Многофункционална опаковка
Още... По-малко
Цвят
Още... По-малко
Чешка марка
Още... По-малко
Материал
Още... По-малко
Тип
Още... По-малко
Вид гума
Още... По-малко
Други
Още... По-малко
Дължина на бикините
Още... По-малко
Филтър

Топ

Най-продавани

Най-високо оценени

Последни

Най-евтино

Най-скъпият

1-30 от 177 елемента
към страницата
1-30 от 177 елемента